Idag tog jag en lååång sovmorgon, åt en sen frukost och sitter nu i soffan med en kopp nudlar och dr Phil på datorn. Är helt osminkad, ofixad i håret och har min nya stickade tröja på mig. Riktigt mysigt! Ikväll ska vi till Valletta och se fyrverkerierna. Jag hoppas verkligen att 2013 blir bättre än 2012. Ett kämpigt år har det varit. Men det har innehållit bra stunder också. Kulturnatta med Lisa och Parisa t.ex ^^
Ha det gött!

För er som missat det, jag är på Malta igen! Kom hit i torsdags. Det blev lite shopping idag ^^ Jag älskar Maltas butiker. Särskilt i Sliema. Där finns ett köpcenter som heter "the Point" och där finns dom bästa butikerna. Bl.a. min favoritbutik som heter "Terranova". Dom har en webbshop: www.terranovastyle.com.

Detta kom jag hem med därifrån: 

 
Tröjan med roboten var så söt att jag inte kunde motstå den ^^ Och tjocktröjan är otroligt skön! Lägenheten är väldigt kall så det är skönt att ha den på sig :)

Älskade enhörningar ^^

Igår hämtade jag ut mina glasögon ^^ det andra paret var trasiga så dom skulle skicka tillbaka dom. Idag ska jag till optikern igen och fixa till dom jag hämtade ut redan. Dom klämmer ganska ordentligt bakom öronen.
Jag älskar dom ^^

Här är en bild på dom två glasögonen jag valt plus ett par bilder på hur dom ser ut på. Dom är från Specsavers och är toksnygga!

Tanken var egentligen att jag bara skulle lämna tillbaka några glasögon jag fått låna hem i helgen. Men så skulle mamma göra ett ärende på H&M. Och jag fick med mig en ögonbrynspenna och fina örhängen ^^