Jag och mamma vandrade ner på stan och två tröjor fick följa med mig hem ^^ Köpte även en termomugg som jag velat ha länge nu! Yay!

Jag älskar kvällar! Älskar att mysa till det ordentligt med snacks och en kul film :) just nu sitter jag i pyjamas i sängen med en kopp champinjonsoppa, en banan och VÄNNER :) Kanoners!!

Tack vare bloggerskan "The Gypsy" har jag lyckats vända mina kvällsvanor till det bättre. Jag har alltid varit en kvällsmänniska och är nog det fortfarande egentligen. Men efter att ha läst ett väldigt tänkvärt och intressant inlägg så bestämde jag mig för att det var dags att vända rätt på dygnet. Och bra har det gått! Jag har gått från att vara uppe till 2 eller 3 på natten till att ligga i sängen vid 22. Jag märker faktiskt skillnad. Än så länge ganska liten, eftersom jag nyligen varit förkyld och varit trött pga det.
Hur som helst, skolan går bra. Försöker få in allt i huvet. Det är inte lätt dock. Inte lätt att läsa en utbildning inom något man aldrig hållit på med förut eller som man kanske inte varit intresserad av förut. Men jag vill mest lära mig grunderna så får jag se vad jag jobbar med inom det sen :)
Godnatt! Tänkte bara uppdatera er lite såhär på kvällskvisten :)

Ja, egentligen har jag ju tagit studenten, men igår började jag läsa Fiberoptik/optoteknik på CUL. Vi är 21 i klassen, 4 tjejer totalt, och vi kommer nog ha roligt! Utbildningen är bara 1 år med 12 veckors praktik. Med mig går även min mamma!
Vi har redan fått lite kontakt med några i klassen och imorgon ska vi på team building! Vi åker 8.30 och beräknas vara hemma 20.00. Kommer bli kul och jobbigt xD
Idag handlade jag och mamma lite skolsaker! Jag vet att det är lite för tjejigt med tanke på utbildningen, men jag är sån! Jag gillar rosa fluff och bling bling xD

Någon mer än jag som lider av att hårtopparna är torra och går av lätt? Jag har nu börjat testa en kul grej med olivolja! En gammal klasskompis sa en gång att olivolja är det bästa man kan ha i håret och igårkväll blev jag påmind om det. Så jag läste lite på internet och detta gjorde jag igår:
Innan jag borstade mina tänder smorde jag in topparna med olivolja (inte för mycket dock, bara litegrann), satte upp håret i en knut ("göm" topparna så att det inte utsätts för friktionen mot kudden) och sover sedan så. När jag vaknade schamponerade jag ur oljan ur topparna, sköljde håret i kallvatten och la i en leave-in balsam. Jag handdukstorkade håret och lät bli hårfönen. Topparna känns mjuka och det verkar som att de kluvna topparna är ganska reparerade! Jag ska upprepa samma procedur ikväll.
 
Jag har länge varit less på att håret känns bra första dagen efter en klippning. Jag behöver all fukt jag kan komma åt. Mitt hår är dock mycket friskare nu än för några år sen då jag ständigt använde både hårfön och plattång. Nu plattar jag aldrig håret och hårfönen används bara i nödläge. Hårinpackning används ibland men ändå når fukten inte ner till topparna. Nu behövde jag göra nått drastiskt! Och hittills verkar det funka :)
 
Godnatt!