Glömde skriva att jag beställt tid hos frisör! Ska främst försöka få fram min naturliga hårfärg ^^

Så kul att få skämma bort sig ibland. Gick på stan helt själv och gjorde mina ärenden (hämta ut mitt andra par nya glasögon) och så köpte jag ett par Aussie hårprodukter, en eyeliner och två tröjor som finns på bilden. Den beiga tröjan ska jag nog byta ut mot en annan i en annan färg. Det slog mig när jag kom hem att jag redan har så många beiga stickade tröjor.
Längtar till våren med alla pastellfärger på naglar och kläder ^^

Bytte till en av blogg.se's designer. Kände att det var lite snyggare än min egna xD 
 
Skolan går bra. Har dock ont i ryggen efter övningarna. Har dock inte stått länge alls idag men har suttit konstigt på stolarna och spänt ryggen fel. 
Vi skulle preparera en Ericsson skarvbox med en microkabel. Imorgon ska jag och resten av min grupp ut till skolans garage och blåsa kabel. Blir att klä sig varmt imorn :P Och dessutom lägga sig tidigt. Tänker lägga mig alldeles strax faktiskt. 
 
Har lite hårfärgsidéer ^^ Älskar den här bilden ^^
Wiie, har kikat på en toksnygg ryggsäck på Accessorize's hemsida. Och jag kollade i butiken i närheten av där vi bor men dom var slut där. Så vi åkte in till Valletta och där fanns EN kvar!! EN KVAR och jag tog den direkt och kikade på den så att det inte fanns några fel på den och så köpte jag den direkt :D
 
 
 
 
 
 
 Ni får vrida skallen eftersom bilden inte är helt rak xD
 
 
Åhh har sett "Svärdet och Spiran" och min nya kändiscrush är Eddie Redmayne ^^ Helt fantastiskt söt människa! Och hans karaktär "Jack" i filmen är precis min typ!